Domů     .Top
Zvětšení prsou novými implantáty je dnes dostupné každé zájemkyni

komerční sdělení

Zvětšení prsou patří k nejvíce žádaným zákrokům estetické chirurgie a klientky na ně mají stále větší nároky. Proto přední značka prsních implantátů Motiva vyvinula nové prsní výplně Ergonomix, které nahradily někdejší nepřirozeně vypadající implantáty. .

Díky nejmodernější TrueTissue Technology™ kombinující speciální povrch i plnicí gel dokážou nové implantáty přirozeně kopírovat pohyby skutečných ňader v jakékoliv poloze.

Navíc jsou cenově dostupné, takže si je může dopřát každá zdravá zájemkyně o zvětšení prsou.

Zkušení chirurgové provádějí okolo 300 zvětšení prsou ročně

Tyto i další moderní implantáty s doživotní zárukou na vadu materiálu používají rovněž chirurgové z pražské Brandeis Clinic. „Máte-li zájem o tento zákrok, objednejte se na konzultaci. Plastický chirurg s Vámi vše v klidu probere, přeměří Vám hrudník a prsa, zhodnotí prsní tkanivo.

Musí totiž vyhodnotit, zda máte dostatečné množství tkaniva na překrytí zvoleného implantátu. Poté se dohodnete na vhodné velikosti implantátů,“ uvádí majitelka kliniky Anna Brandejs.

Příběh Jitky, kterou už od základní školy trápila malá prsa

Zvětšení prsou v Brandeis Clinic podstoupila také Jitka V. z malého města na Moravě, která nyní pracuje v pražské reklamní agentuře.

Jitka je moderní mladá žena, která ráda sportuje, cestuje, vaří, nakupuje. Trápila ji pouze malá prsa (velikost 75 A), a to už od základní školy, protože všechny její kamarádky byly vyvinutější.

„Chtěla bych větší dvojky, možná trojky, ale přátelé mi říkají – raději větší, abych pak nelitovala,“ vyslovuje Jitka před operací své přání. „Od zvětšení prsou očekávám, že se mi zvedne sebevědomí, jak v osobním, tak pracovním životě.

A budu si moci obléci, co chci, aniž bych fingovala, že nějaká prsa mám,“ doplňuje. Brandeis Clinic si Jitka vybrala na facebooku. Líbil se jí servis, internetové stránky i celkový přístup kliniky.

Lékař jí na konzultaci doporučuje ergonomické implantáty s čipem, které jsou bezpečné a podporují přirozený tvar prsou. Jitka se těší, až její postava s úzkým hrudníkem konečně získá žádoucí sexy tvar přesýpacích hodin.

Na operaci ji doprovází kamarádka Amanda, která si pro ten den vzala v práci volno. Doufá, že vše dobře dopadne, že bude u Jitky, až se probudí, a také jí v následujících 14 dnech pomůže se zotavením. Zvětšení prsou se provádí v celkové anestezii, v přísně sterilních podmínkách.

Implantát lékaři Jitce vkládají pod sval. Hospitalizace na klinice je plánována pouze přes noc. Bolesti minimalizuje pečlivě nastavená analgetická léčba.

Ráno Jitka vidí svá nová prsa v zrcadle a tvář jí ihned rozzáří široký úsměv. „Určitě bych do toho šla znovu. Není to nic tak strašného a výsledek určitě stojí za to. Jen lituji, že jsem si prsa nenechala zvětšit už dřív,“ uvádí.

V Brandeis Clinic se cítí výborně, spíše jako v luxusním hotelu nebo lázních. Už v prvních týdnech po operaci, kdy ještě nosí speciální podprsenku, je Jitka z výsledku nadšená.

Po 3 měsících už mají její nová prsa definitivní podobu. Jitka se nechává fotografovat a říká: „Myslím, že mi to velmi sluší, a jak se člověk cítí vevnitř, tak to působí i navenek. Určitě mám více sebedůvěry.

Skvělé je, že mi všechno sedí, a některé spodní prádlo je mi dokonce malé, což se předtím rozhodně nestávalo.“.

Díky moderní estetické medicíně je teď Jitka ve svém životě mnohem šťastnější – a o to jde.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz