Domů     .Top
Zachraňte náš byznys
Pavel Šmejkal 6.3.2014

https://www.youtube.com/watch?v=kCIj0nw5sfw

Televizní kanál Viasat Explorer uvede seriál, v němž krachující podniky dostanou druhou šanci, když na scénu přijde úspěšný milionář a nabídne jejich majitelům pomocnou ruku. Pořad z dílny americké kabelové televize TNT ukáže, že spuštění, vybudování a udržení vlastní firmy je velmi náročný úkol, který zdaleka nezvládne každý.

Vzhledem k současné ekonomické situaci je to navíc těžší než obvykle. Tisíce malých podnikatelů čelí problémům, podávají žádosti o bankrot a v příliš mnoha případech se jejich sny a plány navždy hroutí.

„Zachraňte náš byznys!“ volají, doufajíce v záchranu na poslední chvíli… Kýženou spásu přináší Peter Jones, britský podnikatel, investor a multimilionář, který se během šesti dílů pokusí zachránit nejrůznější podniky, od školy karate přes obchod s oblečením až po zábavní park.

Čekáte-li však, že bude Peter s majiteli podniků jednat v rukavičkách a že štědře zalátá všechny díry v jejich rozpočtech vlastními penězi, jste na omylu. Místo soucitu a slov útěchy čeká podnikatele tvrdá škola.

V jejich podnicích nezůstane kámen na kameni a ke zjištění problémů a jejich vyřešení budou použity jakékoliv prostředky. Skryté kamery, tajní nakupující, intervence zaměstnanců… dovoleno je vše, co pomůže dosáhnout cíle, kterým je v tomto případě proměna ztrátového podniku na zdravou a vydělávající společnost.

Peter bude spolupracovat s jednotlivými vlastníky na základě svých pozorování a společně s nimi vymyslí plán na záchranu podniku. Bude to závod s časem, v jehož rámci se Jones pokusí během pouhých pár dnů dosáhnout téměř nemožného a vyřídit vše, co je potřeba.

Peter Jones je opravdovým titánem mezi podnikateli, který vytvořil celosvětové impérium s více než sto podniky rozličných velikostí. Každý týden investuje svůj čas a odborné znalosti a dává všanc svou pověst a vlastní peníze, aby zachránil malé a střední firmy v nesnázích.

Nenechte si ujít tento fascinující pohled do útrob úspěšného byznysu! Každou neděli od 9. března do 13. dubna v 17:30 na Viasat Explorer.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz