Domů     Technika
Nejlepší průvodce nákupem pro vánoční akci Huawei 2021

komerční sdělení

Je tu zase ta roční doba! Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím v roce a Huawei chce, abyste si je užili ještě více díky jejich skvělým nabídkám! Pokud hledáte dárek na poslední chvíli nebo něco speciálního pro sebe, je to vaše šance.

S úžasnými slevami na nejrůznější produkty neexistuje lepší způsob oslavy než s Huawei. Tak na co čekáš? Pojďte sem, než bude příliš pozdě!

Pojďme se podívat na některé nejlepší nabídky, které Huawei během této akce nabízí!

Huawei Watch gt3

Chytré hodinky Huawei Watch GT3 vypadají z dálky jako drahé automatické hodinky. S lesklým keramickým a nerezovým pouzdrem mají 46mm vysoce kvalitní hodinky všechny funkce, které jsou pro vás důležité.

1,43palcový AMOLED displej s ochranou Gorilla Glass 2 pro odolnost proti poškození proti poškrábání nebo jiným nárazům.

Propracovaný design hodinek se hodí pro každou příležitost. Jeho vzhled můžete změnit pomocí různých tváří nebo pásků, aby odpovídal vašemu osobnímu stylu, a dokonce vás upozorní, když bude k dispozici aktualizace, takže nové vzory budete mít vždy po ruce!

naštěstí je toto zařízení vybaveno také koženými řemínky, které vypadají skvěle jak během pracovních dnů, tak i o víkendech, a to také proto, že jejich snadno použitelné kolíky umožňují jejich rychlé a snadné sejmutí – nejsou nutné žádné západky.

Nejlepší na hodinkách Huawei je, jak sledují vaše cvičení. můžete jej použít při chůzi, turistice nebo jízdě na kole a v případě potřeby i plavání! GPS také usnadňuje držet krok s tím, jak velký pokrok děláte, a to tím, že všechny tyto tahy sledujete sami, aniž byste se museli starat o telefon, když jste na venkovním dobrodružství – jen se ujistěte, že se pod vodu nedostanete hlouběji než 50 metrů, protože jinak nedá se říct, co se může stát.

Aplikace Huawei Health vám může pomoci naplánovat vaše tréninky, vytvořit běžecké kurzy a tréninkové plány. Monitoruje také cvičení na vnitřních posilovacích strojích s programy pro Rower Indoor Cycle nebo dokonce Run!

Chcete-li sledovat pokrok z předchozích relací, podívejte se na záznamy historie v tomto softwaru a v případě potřeby je sdílejte na sociálních sítích…

Pokud plánování není něco, co vám sedí pohodlně, pak se nebojte, protože díky jeho vestavěným funkcím (jako je vytváření přizpůsobených tras) – Zdravotní aplikace Huawei byla navržena tak, aby byla vždy rozmanitá, když zůstanete aktivní mimo skutečného pobytu venku!

Zařízení pořídíte za 7 799 Kč pouze ve vánoční akci

Huawei Matepad 11

Huawei MatePad 11 nabízí kombinaci práce a zábavy díky své baterii s dlouhou výdrží, elegantnímu designu, který vypadá dobře na povrchu i uvnitř. Je ideální pro studenty, kteří potřebují cenově dostupné zařízení ve škole i doma, protože dokáže vše, co by měl umět jakýkoli tablet, aniž by narušil váš bankovní účet!

Huawei MatePad 11 je poměrně tenký a lehký tablet. Vzhledem k tomu, že nemá obrovské rámy, jako mnoho jiných levných tabletů Android, zařízení působí více „iPad Pro“ než cokoli jiného. MatePad 11 je čistá hardwarová dokonalost.

Tento 2K displej s obnovovací frekvencí 120 Hz vypadá skvěle a má sílu držet krok s jakýmkoli úkolem, který na něj postavíte, částečně díky čipové sadě Snapdragon 865, která také zajišťuje všechny vaše nároky na zpracování, zatímco baterie s kapacitou 7250 mAh vydrží slušně, než budete potřebovat další.

nabít! Čtyři reproduktory znějí taky tak dobře – na tomto mě vezměte za slovo, když řeknu, že pokud jakýkoli notebook dokáže to, pro co jsou určeny, pak budou tyto právě ty správné.

MatePad 11 je univerzální tablet, který vám může dobře posloužit několika různými způsoby. Je kompaktní, lehký a snadno se nosí, když jste na cestách – ale má také docela vážné možnosti produktivity díky velkému displeji, který je ideální pro práci z domova nebo dokonce procházení sociálních sítí na cestách! Za cenu 9 990 Kč si jej nyní můžete odnést domů.

Huawei Nova 9

Nova 9 je velký telefon díky svému 6,57palcovému displeji, ale stále dokáže být tenký 7,8 mm a lehká 175 g s křivkami na okrajích a texturovanou zadní stranou zajišťují, že úchop zůstane pevný bez ohledu na to, jaký povrch máte. mít na svém!

OLED panel Nova 9 je známý svou krásou, pokrývá přes miliardu barev a velmi pěkně zvládá HDR. Nova 9 je jedno takové zařízení, které používá čipovou sadu Qualcomm Snapdragon 778G s 8GB RAM nebo 128GB úložištěm spárovaným buď s dostupným paměťovým slotem podle dostupnosti na trhu se mírně liší v závislosti na tom, kde v tomto světě žijete!

Nova 9 není nejrychlejší ani nejvýkonnější telefon na světě, ale má více než dostatek výkonu pro každého, kdo chce hladký zážitek. Umí multitasking bez jakýchkoliv zádrhelů a zvládá hry, jako by o nic nešlo!

Hlavní fotoaparát tohoto telefonu má 50MP snímač s bohatými barvami a živými detaily za všech světelných podmínek. Je také vybaven inovativním uspořádáním pixelů RYYB, které vytváří vysoce kvalitní snímky, i když fotografujete objekty v noci nebo za nízké viditelnosti.

Na zadní straně telefonu najdete 8MP ultraširoký a 2MP makro snímač. To znamená, že spolu se svým vysoce kvalitním objektivem pro záznam videa v režimu 4K@30fps (dokáže i fotit) poskytuje nejrůznější možnosti při pořizování vlogování nebo selfie, aby byly pokaždé dokonalé!

S podporou 66W kabelové rychlosti tato nabíječka dodala 38 % nabití za 15 minut a 75 % za půl hodiny – což je pravděpodobně dost na to, aby vám vydrželo celý den.

Nova 9 pořídíte za cenu 12 999 Kč

Prázdninová sezóna je tady a pokud bojujete s nápady na vánoční dárky, Huawei nabízí jedny z nejlepších nabídek na chytré hodinky, smartphony, tablety, notebooky a tak dále, nenechte si ujít tuto skvělou příležitost!

Související články
Vinaři používají dvě metody k detekci toho, zda bylo jejich bílé víno kontaminováno nežádoucími mikroby, a to čichovou zkoušku a testování vzorků vína v Petriho misce. Nyní by se k nim mohla přidat ještě třetí, hi-tech metoda, a to testování vína pomocí elektronického jazyka. Elektronický jazyk se tomu lidskému vůbec nepodobá co do vzhledu, ale […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Umělá inteligence je tu, ať se to někomu líbí nebo ne. Nabízí přehršel možností, ale také ukrývá nemálo čertových kopýtek. A tak je tomu i v oblasti vzdělávání. Sal Khan, výkonný ředitel Khan Academy, na které skrze online přednášky studují miliony lidé po celém světě, měl loni na konferenci TED Talk, jejímž mottem je heslo […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro své rozměry, vybavení a technologie se stala chloubou amerického námořnictva. Jedná se totiž o největší a nejnovější letadlovou loď, která po více než 10 letech od spuštění na vodu konečně začala sloužit Spojeným státům i alianci NATO. Stavba nejmodernějšího plavidla, se kterým si USA pojistily pozici největší námořní velmoci planety, započala roku 2009. Slanost […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz