Domů     .Video
Sruby od mistrů
Pavel Šmejkal 2.6.2014

https://www.youtube.com/watch?v=UPyao1wvEAk

Takové sruby jste snad ještě nikdy neviděli! V červnu vám Viasat Explore představí stavbu domů, jaké jste ještě nikdy neviděli. Nový seriál Sruby od mistrů vám ukáže masivní, multi-milionová sídla! Vydejte se společně s vysoce kvalifikovanými řemeslníky z firmy Pioneer Log Homes, kteří obratně postaví jakékoliv srubové paláce, ze kterých vám doslova spadne čelist.

Tyto snové domy jsou vyrobené výhradně z obrovských stromů a musíte je doslova vidět na vlastní oči, abyste uvěřili, že existují. Nejsou to totiž typické sruby, ale úžasná umělecká díla, jejichž stavba může být vyčerpávající a životu nebezpečná.

Projektanti z Pioneer Log Homes postaví nejprve každý dům ve svém firemním dvoře, kde montují jednotlivé dřevěné díly ručně. Domy jsou pak znovu rozebrány a převezeny na místo určení, aby se opět smontovaly a dostaly konečný facelift a design.

Každý den je pro velkou rodinu stavařů, která stojí za firmou Pioneer Log Homes, výzvou. I když jsou nejlepší, věci nejdou vždy hladce podle plánu. Ať už jde o obtížnou montáž domů přes polovinu světa, jednání s náladovými klienty, uklidňování nálad pracovníků na stavbě, nebo boj s materiálem a konec konců i se sebou samotnými – sázky jednoduše nemohou být vyšší.

Dokonce i rutinní zakázka totiž může vést k úmrtí, když stavíte skoro dvoutunové sruby v často extrémním počasí.

Zdánlivě nepřekonatelné problémy jsou ale součástí vyčerpávajících výzev, které tito vášniví řemeslníci nazývají vysněným zaměstnáním. Pracují neúnavně, aby naplnili a uspokojili vize svých klientů, často v neskutečném termínu a pod silným tlakem.

Nenechte si ujít, jak budou cestovat po celém světě a stavět jedny z nejúžasnějších srubů, jaké jste kdy viděli!

Toto jsou prostě nejunikátnější sruby, jaké na Zemi existují. A nemůže je postavit nikdo jiný, než stavaři z Pioneer Log Homes!

Premiéra na Viasat Explore, středa 4. června, ve 21.50 hod.

reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz