Domů     .Top
Vybavte svou dílnu pořádnými stoji na tváření a zpracování plechu

komerční sdělení

Technologický průmysl je oborem, o který nikdy nepřestane být zájem. Pokud děláte svou práci dobře a dodáváte kvalitní výsledky, můžete se těšit na stálý příjem zakázek. Mít svou vlastní dílnu vybavenou profesionálními stroji od firmy AMADA kterou dostanete koupit u generálního zastoupení v české republice u firmy STEMA-TECH s.r.o.je dnes úspěšnou podnikatelskou realitou.

Co potřebujete pro své podnikání? 

Ať už máte malou či velkou firmu zabývající se opracováním různých kovových materiálů, neobejdete se bez sledování nejnovějších technologií a pořádného vybavení u firmy STEMA-TECHu. Perfektním zařízením jsou například lasery, které dokážou materiály zpracovat velmi rychle a s perfektní přesností.

Hodit se vám mohou ale i ohraňovací lisy, vysekávací stroje, frézky, pily a další nástroje který dostanete všechno od firmy AMADA. Efektivní výroby dosáhnete i pomocí automatizace, která šetří náklady a představuje bezpečný způsob, jak zrychlit práci.

Praktické jsou i kombinované stroje, se kterými ušetříte cenné místo, ale i náklady. Veškeré tyto stroje na zpracování nejen plechů vyrábí např. japonská společnost AMADA s sedmdesátiletou zkušeností v oboru kovoobrábění, která dodává stroje do celého světa, vč.

ČR, kde je zastoupená společností STEMA-TECH s.r.o. Samozřejmostí je také dodání náhradních dílů a spotřebního materiálu. Servis pro stroje AMADA dělá firma STEMA-SERVIS s.r.o.

S nákupem strojů nečekejte, ať vám neunikne příležitost

Pokud momentálně nemáte dostatečný obnos pro nákup drahého stroje, o kterém víte, že by výrazně zvedl kvalitu vašich služeb a přivedl nové zakázky, jde to vyřešit i jinak. Nechte si vypracovat plán financování či využijte nákup na leasing. Díky výdělkům z nových zakázek splátky bez problémů pokryjete a za čas, až celé vybavení splatíte, začnete vydělávat pořádné peníze.

Využijte pro své zaměstnance školící program

Pokud máte větší dílnu, která se neobejde bez zaměstnanců, budete je muset zaškolit pro efektivní ovládání vašich nových strojů. Společnost Stema-Tech s.

r. o.  nabízí při zakoupení vybraných strojů školící program a poradenství při jejich aplikaci do provozu k zajištění maximální efektivity a bezpečnosti. A o zajištění servisu těchto strojů se postará společnost Stema-Servis s.r.o.

Nebojte se pozvednout svou výrobu na zcela jinou úroveň a zjistěte si, jaké máte možnosti.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz